KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü kutlu olsun.

Nis

Okul web sayfamızda bulunun okuldan randevu al bağlantısı üzerinden öğretmenlerimizle randevu oluşturulabilmektedir.

Mrt

Okul rehberlik servisi tarafından öfke yönetimi konulu pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri zengin ve köklü bir dil olan Türkçemizin atasözleri ve deyimlerini bir deftere yazıp anlamlarını açıklayarak, atasözleri ve deyimleri görselleştirmişlerdir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumz 4/D sınıfı öğretmeni ve öğrencileri Kurtuluş Haftasında Sütçü İmam Türbesini ziyaret ettiler.

Şbt

Okul rehberlik servisi bilinçli teknoloji kullanımı konusunda pano çalışması gerçekleştirmiştir.

May

Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin tesisi için başlattığı kutlu yürüyüşün ilk ve büyük adımı olan 19 Mayıs, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün "Ya istiklal, ya ölüm" diyerek ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gündür.

Vatanın kurtuluşu için başlatılan mücadelede Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK; 'Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek bu yolda azim ve kararla ilerlemenin önemini vurgulamış, nihai kurtuluşun ancak bu şekilde sağlanacağını belirtmiştir. Böyle bir günün gençliğe atfedilmesi ve milli bayram olarak kutlanması ise oldukça anlamlıdır.

Bu duygularla, Mareşel Fevzi Çakmak İlkokulu olarak Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını içtenlikle kutluyor, sevgilerimizi sunuyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

1A ve 1B sınıf öğretmenlerimiz sınıflarında öğrencilerle beraber Sıfır Atık Projesi kapsamında kullanılmayan eşyaları değerlendirmek adına yumurta kolisi, tuvalet kağıdı rulosu ve  kartonlar ile etkinlikler yaptılar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.